Hoewel Dutchcell een nieuwkomer is op de consumentenmarkt zijn de mensen achter ons bedrijf al meer dan 17 jaar actief op de zakelijke telecommunicatie markt. Wellicht gebuikt u al één van onze toestellen die via meerdere telecom providers en resellers te verkrijgen zijn.

Dutchcell bestaat uit een team van ervaren ondernemers, technici en gecertificeerde reparateurs die het mogelijk maakt voor consumenten om rechtstreeks bij de bron in te kopen. Zo beheren wij een distributiecentrum waar dagelijks honderden nieuwe en gebruikte toestellen binnenkomen die vervolgens gecategoriseerd worden voor verschillende eindbestemmingen. Eén ding is zeker, bij Dutchcell beheren we elke stap in de refurbishment productieketen “ gebruikte toestellen – test – refurbishment- consument ” zelf. Om deze reden kunnen wij u het volgende beloven:

Kwaliteit zoals u gewend bent van Apple!

Bij binnenkomst worden alle toestellen zowel technisch als cosmetisch zeer uitvoerig getest door gecertificeerde iPhone specialisten en robots. Indien nodig gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige onderdelen die bedoeld zijn voor Apple toestellen. Zo kunnen wij premium kwaliteit garanderen en 2 jáár garantie geven zoals u die van Apple gewend bent. 

Bij ons écht de allerlaagste prijs van Nederland!

Juist om deze reden richtten wij Dutchcell op! Omdat we als bron alle stappen in de refurbishment keten zelf beheren kunnen we u met een gerust hart beloven dat u een eerlijke en redelijke prijs betaald voor uw toestel bij Dutchcell. Vergelijk onze prijzen en overtuig u zelf! 

Transparante service en garantie voorwaarden

Niets is vervelender dan niet geholpen kunnen worden bij pech omdat u de kleine lettertjes over het hoofd heeft gezien. Bij Dutchcell hebben we alles glashelder op papier gezet. Ons doel is om u zo snel mogelijk te helpen met al uw vragen!

Kortom, bij Dutchcell koopt u perfect werkende iPhone toestellen voor de allerlaagste prijs van Nederland rechtstreeks bij de bron zonder tussenleveranciers.

Wil je onze producten graag met eigen ogen zien? Je bent altijd welkom op een van ons winkel! Maak een afspraak en we helpen je graag verder!
 
Dutchcell Rotterdam
Bergse Dorpstraat 106
3054 GG Rotterdam

Bergse Dorpstraat 106

Dutchcell Vlaardingen
Kuiperstraat 39B
3131 CH Vlaardingen