Ook voor bedrijven is het kiezen voor refurbished toestellen een uitstekende keuze! Je profiteert niet alleen van een lagere prijs, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

Als zakelijke klant van Dutchcell profiteer je van vele voordelen: 

Maatwerk
Met 17 jaar ervaring in de B2B markt weten wij precies wat de wensen en eisen van zakelijke klanten zijn. Je krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen die je met raad en daad bij zal staan. Indien gewenst kan er een kennismakingsgesprek worden ingepland. Je kunt alle wensen en eisen doornemen met de adviseur en er zal een offerte op maat worden opgemaakt.

Grote voorraad & snelle levering
Als één van de weinigen houdt Dutchcell altijd een grote voorraad aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld zakelijke klanten die “500 stuks iPhone 8” vragen in de meeste gevallen al binnen 2 dagen leveren. 

Fantastische prijzen
Maak je absoluut geen zorgen over de prijs. Dutchcell belooft haar zakelijke klanten net als consumenten: gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

Uitstekende voorwaarden
Als zakelijke klant bij Dutchcell geniet je van een op maat aangeboden service en garantie voorstel op basis van je wensen en behoeften. Wil je drie jaar garantie en een volledige dekking bij ongeval of schade? Beschadigde toestellen laten ophalen en repareren? Géén probleem. Dutchcell regelt het allemaal! Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk!

Oude toestellen inleveren
Oude toestellen kun je aan Dutchcell terugverkopen of inruilen voor nieuwere modellen. Wij zullen de toestellen zowel technisch als cosmetisch controleren en een prijsvoorstel doen. Bij Dutchcell beschikken we over een professionele datawiping certificaat. Je kunt er daarom zeker van zijn dat alle data op deskundige wijze verwijderd zullen worden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar info@dutchcell.nl