Welke smartphone heeft de beste camera? iPhone 14 Pro stelt teleur

 

Uitslag: welke telefoon heeft de beste camera?

We zullen meteen met de deur in huis vallen:
Dacht jij ook iPhone 14 pro !
de iPhone 14 Pro heeft de test niet gewonnen. Uit de test is gebleken de Pixel 6A als winnaar naar voren, gevolgd door de Pixel 7 Pro. De Asus Zenfone 9 maakt de top drie compleet.
De iPhone 14 Pro is terug te vinden op de zevende plek van de vijftien. De beste iPhone van dit moment scoorde dus middelmatig, voornamelijk door de lage score in nachtmodus. De iPhone 14 PrUitslag: welke telefoon heeft de beste camera?
We zullen meteen met de deur in huis vallen: de iPhone 14 Pro heeft de test niet gewonnen. Uit de test kwam de Pixel 6A als grote winnaar naar voren, gevolgd door de Pixel 7 Pro. De Asus Zenfone 9 maakt de top drie compleet.

De iPhone 14 Pro is terug te vinden op de zevende plek van de vijftien. De beste iPhone van dit moment scoorde dus middelmatig, voornamelijk door de lage score in nachtmodus. De iPhone 14 Pro eindigde daar op de elfde plek, waardoor de gemiddelde score van de telefoon afnam. Check hier de top 8:

Pixel 6A
Pixel 7 Pro
Asus Zenfone 9
Oppo Find X5 Pro
Samsung Galaxy S22 Ultra
Realme 10 Pro+
iPhone 14 Pro
Huawei Mate 50 Proo eindigde daar op de elfde plek, waardoor de gemiddelde score van de telefoon afnam. Check hier de top 8:
  1. Pixel 6A
  2. Pixel 7 Pro
  3. Asus Zenfone 9
  4. Oppo Find X5 Pro
  5. Samsung Galaxy S22 Ultra
  6. Realme 10 Pro+
  7. iPhone 14 Pro
  8. Huawei Mate 50 Pro